Over mij

All-round designer met 10+ jaar ervaring.

Na het behalen van het diploma 'Interactive Multimedia & design' ging ik aan de slag in een branding bureau. Vervolgens startte ik als zelfstandige. Doorheen de jaren werkte ik als UI/UX designer aan verschillende projecten voor grotere klanten zoals Belfius, KBC, Telenet, Universiteit Antwerpen, DVV, ... Dit deed ik als freelancer, consultant, ghost designer voor agencies enzoverder. Ik heb op veel plaatsen kennis opgedaan en gezien hoe de design industrie in België in elkaar zit.

Uit deze ervaring is designabonnement.be ontstaan. Er gaan traditioneel enorm veel tijd en middelen verloren aan offertes, tussenpersonen, agencies die freelancers aannemen om het werk te doen, ... Met een designabonnement haal ik al deze lagen eruit. Dit maakt het voor jou als klant vlotter, eenvoudiger en goedkoper. Op die manier kunnen we ons allebei richten op wat we graag doen. Jij focust je op je eigen bedrijf en ik focus mij op het begrijpen en vervullen van jouw designnoden.

Ik werk het liefst met start-ups en kleine bedrijven. Zo zijn mijn vriendin en ik ook onze eigen start-up begonnen. Met PMS Coach helpen we dagelijks vrouwen die last hebben van zware PMS (premenstrueel syndroom). Speciaal daarvoor ontwikkelden we een app.

Ook verdiep ik me graag in technologie en de financiële wereld; van traditionele banken tot cryptocurrencies en WEB3.

www.designabonnement.be
Dorpplaats 22, Bus 3.2, Boortmeerbeek
BTW: BE 0657.827.967

bram@designabonnement.be
(+32)479 80 51 71
Ffoto van Bram aan het werk